Satokausien mukaan syömisellä on monta etua. Kauden ruoat ovat halvempia, helposti saatavia, kestäviä ja hyvälaatuisia. Tämä kurssi koostuu neljästä kerrasta jotka on sijoitettu pitkin vuotta, ja jokaisella kerralla valmistetaan juuri sen satokauden tuotteista ruokaa. Laitamme sekä kasvisruokaa, kalaa että lihaa. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin kokeille. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti aikuisille, mutta kiinnostuneet nuoretkin ovat tervetulleita. Yhden kerran materiaalikustannus on korkeintaan 25 € (tarkka summa ilmoitetaan ennen kurssin alkua.) Ota mukaan esiliina, keittiöpyyhkeitä ja astioita yli jäänyttä ruokaa varten.
HUOM! Opetus tapahtuu pääasiassa ruotsiksi. Reseptit sekä apua saa halutessaan suomeksi.